بازاریابی در صنعت ساختمان (قسمت اول)

اصول بازاریابی
بازاریابی به معنی کار با بازارها است برای فراهم نمودن مبادلات با هدف تامین خواسته ها و نیازهای انسان. یعنی بازاریابی به عنوان فرآیندی که طی آن افراد و گروهها، با تولید و مبادله کالا و فایده با دیگران، خواسته ها و نیازهای خود را تامین می کنند. فروشندگان باید به دنبال خریداران باشند، نیازهای آن ها را بشناسند و اقدام به طراحی کالاهای مطلوب، انجام تبلیغات پیشبردی، انبارداری، تحویل و قیمت گذاری کنند. فعالیت هایی نظیر تولید کالا، تحقیق، ارتباط، توزیع، قیمت گذاری و خدمات از جمله فعالیت های اساسی بازاریابی هستند. (فیلیپ كاتلر) درک مفهوم بازاریابی را ساده اما اجرای آن را بسیار دشوار میداند. وی بر اساس انچه کاتلریسم خوانده می شود معتقد است که بازاریابی بخشی از فلسفه مدیریت مدیران است. مدیران باید با شناخت نیازهای مشتریان، برای آنان ارزش افزوده بیافرینند و رضایت آنان را بهدست آورند.
ابعاد_گوناگون_بازاریابی
1 - بازار گرایی:
2 - بازار شناسی:
3 بازاریابی:
4 - بازار سازی :
5 - بازار گردی:
6 - بازار سنجی:
7 - بازار داری:
8 - بازار گرمی:
9 - بازار گردانی:
تفاوت تبلیغات و بازاریابی
افراد زیادی هستند که بازاریابی و تبلیغات را جدا از هم نمی دانند و از هردو کلمه به یک منظور استفاده میکنند. با این که هردو با اهمیت و اساسی هستند و تاثیر بالایی بر موفقیت تجارت شما دارند ولی مفاهیم متفاوتی از یکدیگر دارند. بدون شناخت صحیح تفاوت بازاریابی و تبلیغات و بکارگیری صحیح هرکدام بر پیشرفت شما تاثیر گذار خواهد بود.
تبلیغات چیست؟
معرفی و نمایش خدمات یا محصولات شرکت شما به مشتریان کنونی و بالقوه؛ با پرداخت پول و از طریق شرکتها و فرصتهای جانبی مانند سایتهای اینترنتی و بیلبورد را تبلیغات می نامیم.
بازاریابی چیست؟
مجموعه فعالیت های شما برای آموزش و تشویق افراد به انتخاب خدمات یا محصولات شما در میان رقبا را بازاریابی می نامیم.
بازاریابی در واقع شامل بخش هایی کوچکتر مانند نحوه تبلیغات، شناخت مشتریان، پشتیبانی خدمات و محصولات و جذب رضایت مشتریان برای تشویق به همکاری مجدد با شما می شود. مجموعه این فعالیت ها شما را در جذب مشتریان_جدید و حفظ مشتریان_قدیمی یاری خواهد کرد.
تبلیغات در عمل بعنوان بخشی از فرآیند بازاریابی عمل می کند و مستقل از آن نخواهد بود. وظیفه تبلیغات معرفی قسمت مشخصی از خدمات شما بوده و به معنی تعیین استراتژی های لازم برای نحوه، زمان و مکان معرفی محصولات است. برای مثال تعیین نحوه تبلیغات شما در میان گزینه هایی مانند روزنامه ها، سایتهای اینترنتی، ایمیل مارکتینگ، تبلیغات محیطی، رادیو و تلویزیون برعهده بخش بازاریابی بوده و برنامه ریزی زمان نمایش و محل قرار گرفتن این تبلیغات را شامل می شود. تبلیغات بخشی در بازاریابی است و به همین دلیل از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در بازاریابی شناخت بازار، شناسایی مشتریان هدف، استراتژی فروش، خدمات پشتیبانی، ارتباطات کاری، قیمت گذاری محصولات و تبلیغات تشکیل شده است. تبلیغات بخشی از مسیر و نقش مهمی در موفقیت شما دارد ولی برای دستیابی به بیشترین بازدهی هماهنگی کافی بین آن و سایر بخش های بازاریابی لازم است و امروزه تبلیغات هدفمند و هوشمند میزان موفقیت شما را در برخواهد داشت .
باماهمراه باشید با انواع بازاریابی های موفق در صنعت ساختمان و ترفندهای فروش
دکتر ابراهیمی
مدرس آکادمی های کسب و کار
مشاور برندینگ برند های معتبر بین المللی
مدرسه کسب و کار