شما اینجا هستید | 

نکاتی درباره لوازم آشپزخانه ایی

51
0
0
نکاتی درباره هود های آشپزخانه ایی

 

آشپزخانه قلب تپنده هرخانه ای  است و اهمیت ان بر هیچکس پوشیده نیست  همچنین  بهداشت و سلامت اعضاء خانواده ارتباط مستقیم با آشپزخانه و امکانات آن دارد .اگر  آشپزخانه  فاقد امکانات اولیه مثل فضای کافی ، تهویه مناسب و اجاق گاز نباشد مورد پسند هیچ  فردی نمیباشد  ، به همین جهت  تجهیزکردن و نحوه چیدمان و دکوراسیون بسیار اهمیت داره.از طرفی با گسترش آپارتمان نشینی ، آشپزخانه ها ، روز به روز کوچکتر می شوند درحالیکه مهمترین لوازم آشپزخانه نظیر اجاق گاز ، یخچال ، هود و… نه تنها کوچکتر نشده بلکه بزرگتر هم شده اند ! اینجاست که باید برای تجهیز آشپزخانه، هوشمندانه تصمیم گرفت .

 

 

آشپزخانه و اجاق گاز

 

برای آشپزخانه های کوچک ، قطعا بهترین اجاق گاز ، اجاق گازهای رومیزی توکار هستند که در دو نوع استیل و شیشه ای ، تولید می شوند . اجاق گازهای استیل و شیشه ای از نظر قطعات داخلی تفاوت خاصی ندارند و تفاوت بیشتر در ظاهر است . 

 

– اجاق گاز شیشه ای زیباتر است اما زودتر کثیف شده و لک ها را بیشتر نشان می دهند . برخلاخ آن اجاق گازهای استیل راحت تر تمیز می شوند و دیرتر نیاز به نظافت پیدا می کنند .  


– فاصله اجاق گاز شیشه ای از ظرفشویی و شعاع پرتاب قطرات آب را در نظر داشته باشید . تماس آب با شیشه داغ اجاق گاز ، ممکن است منجر به شکستن  آن شود . همچنین برخورد اشیاء نوک تیز می تواند شیشه اجاق گاز را بشکند.

 

– اجاق گاز را متناسب با جمعیت و نوع استفاده انتخاب کنید . برای محیط اداری یا خانواده های کم جمعیت احتمالا ۳ شعله کافی است . 


– اجاق گاز را از برندهای معتبر که ضمانت و خدمات پس از فروش خوبی دارند انتخاب کنید.

 

 

آشپزخانه و هود 

 

– هود را حتما از انواع دارای پروانه فلزی و کم صدا انتخاب کنید . پروانه پلاستیکی به مرور تغییر شکل داده و منجر به سرو صدای زیاد و ناهنجار میشود .


– هود را متناسب با فاصله آشپزخانه تا خروجی نهایی هوا انتخاب کنید . به عنوان مثال چنانچه مجتمعی ۵ طبقه باشد واحدهای طبقه اول نسبت به طبقات بالاتر به هودهای با مکش بالاتری نیاز دارند . قبل از خرید حتما با فروشنده مشورت کنید

 

– هودی را انتخاب کنید که دریچه آن بتواند روی گاز را کاملا بپوشاند . در این مورد اگرچه هودهای شیبدار ، زیباترند ولی هودهای مسطح شومینه ای عملکرد بهتری دارند .

 

 

 

آشپزخانه و سینک


– سینک را متناسب با فضایی که در اختیار دارید انتخاب کنید . سینک بزرگ لزوما بهتر نیست . ببینید چه اندازه ای از همه بیشتر برای شما کاربردی است و می توانید با استفاده از آن به راحتی کار کنید. 

 

– رایجترین نوع سینک ، انواع استیل آن است . سینک لازم است از استحکام و ضخامت کافی برخوردار باشد تا در اثر ضربه و افتادن اشیاء دچار فرو رفتگی نشود . همچنین لازم است بدانید اسیتیل های براق نسبت به مات ، بهتر و سریعتر تمیز می شوند، به عمق سینک توجه کنید. سینکی را انتخاب کنید که به راحتی بتوانید ظروف خود را در آن گذاشته و بشویید. 


– سینک اگرچه به ظاهر استهلاک ندارد ولی لازماست از کیفیت آن مطمئن شوید . سینک را از فروشندگان معتبر و برندهای شناخته شده انتخاب کنید . سینکهای بی کیفیت ، علاوه بر آنکه دچار زنگ زدگی می شوند دیده شده است ترکیبات بکار رفته در آنها، به دستها نیز آسیب رسانده است . 


– سینک های دوقلو و سه قلو مناسب افرادی است که معمولاً ظرف ها را با دست می شویند. می توانید در یک طرف ظرف های کثیف را بریزید و در طرف دیگر آنها را شسته و آبکشی نمایید.